Regler för Bedömningsystemet

Här finner du:
1) Samtliga regler – allt du behöver veta för att kunna spela spelet. 2) Guider för hur starta en karaktär, använda och anpassa bilder samt hur du skapar en fastighet. 3) Info och regler gällande Organisationer, Verksamheter och Rättsväsendet
Användarvisningsbild
Blackfoot
Webbplatsadministratör
Inlägg: 40
Blev medlem: lör 29 sep 2018, 16:50

Regler för Bedömningsystemet

Inlägg av Blackfoot » fre 04 okt 2019, 14:58

Bedömningsystemet är en viktig funktion i spelet. När du har skrivit färdigt ett inlägg där du vill förvärva någonting till din karaktär (ex. vapen, fastigheter, föremål, NPCs, kontakter) så listar du dina önskemål längst ner i inlägget. Sedan gör du ett inlägg i Bedömningscentralen. I det inlägget länkar du till det inlägg du skrivit - så att moderatorer enkelt kan hitta det, läsa det och bevilja eller avslå önskemål.

RADERA INTE inlägg i Bedömningscentralen. När ett inlägg har skickats till Bedömningscentralen anses det vara "i spel”. Radera inte och redigera inte vare sig ditt inlägg eller din berättelse efter att du har skickat det för bedömning. Personalen bedömer de inskickade inläggen från botten till toppen, vilket innebär att vi börjar med de äldsta.

Personalen har [24] timmar på sig att betygsätta berättelserna som länkas till i inläggen som är upplagda i bedömningscentralen. Misslyckas personalen med det så vägs det in till spelarens fördel vid bedömningen.

Bedömningssystemet är personalens viktigaste arbete. I bedömningssystemet kommer din berättelse att utvärderas (sålänge den innehåller Önskemål), din nuvarande situation tas i beräkning, dina In-Game-handlingar behandlas och OM DU ÖNSKAT DET så kommer du att få feedback på din text.

En bedömning görs bara en gång. En bedömande personal har inte tillåtelse att ändra sitt tidigare beslut. Istället, om en spelare känner behovet av att bestrida bedömningen, ska de överklaga. Alla får 2 överklaganden innan deras ärende avvisas (förutom ifall en administratör bedömer överklagandet och anser det vara ovärdigt ett till överklagande).

24 timmar är tidsgränsen för allt. Om det finns tid anknyten till en handling, exempelvis vid en strid mellan två spelare, så är det 24 timmar, eller 24-timmarsintervaller.

Låst