Blood Hogs MC

Alla organisationer/gäng i spelet (NPC-organisationer och spelarorganisationer) bör ha en officiell sida här. Det gör det övergripligt och enkelt att hitta en organisation att gå med i eller interagera med. Beskriv organisationen/gänget du skapat och skriv dess namn, bakgrund och syfte, vilka medlemmar den har, dess regler samt annan information som du vill visa. OBS! Det är helt okej att lägga till din organisation här innan den godkänts som en formell organisation av en moderator.
Användarvisningsbild
Blackfoot
Webbplatsadministratör
Inlägg:42
Blev medlem:lör 29 sep 2018, 16:50
Blood Hogs MC

Inlägg av Blackfoot » tor 11 okt 2018, 15:02

Bild

BLOOD HOGS MCInfo
Antal medlemmar (inkl prospects): >100st
Territorium: Centrum och Södra Göteborg
Illegala verksamheter: Utpressning, indrivning, smuggling, beskyddarverksamhet, drogförsäljning och häleri. En stor inkomstkälla är vapenförsäljningen till hisingengängen.
Viktiga platser: De syns ofta på deras klubb Oasen i centrum, även på Beppes Verkstad & Garage i Frölunda. Högkvarteret ligger i Sisjön, Södra Göteborg.
Anknytningar och relationer: Rivaler till Vipers MC. Anknytningar till internationella etablerade motorcykelgäng.
Kännetecken: Medlemmar måste alltid bära sina svarta västar vart de än går. Flera medlemmar driver hantverkar- och byggfirmor som de tvättar sina pengar i.


Medlemmar och ranger:
PRESIDENT: Reine "Bubben" Larsen
VICE PRESIDENT: Erik Wikström
SÄKERHETSANSVARIG: Rolf Nygård
SEKRETERARE: Alexander Stenudd
KASSÖR: Rosanna Larsen
PROSPECT MANAGER: Fredrik Wennerberg

PC-medlemmar
-


Bakgrund
Startade på sjuttiotalet av Bubben Larsens morbror Harry Larsen, nu avliden. Klubben hade på den tiden täta kontakter med flera internationella motorcykelgäng. De relationerna finns kvar än idag, men är inte lika starka som de en gång var. Klubben smugglar vapen och droger österifrån. Driver in pengar från så många håll de kan, oftast utan att ha lånat ut några pengar från första början. Inkasserar pengar från de flesta uteställen i centrum.

Klubben höll tidigare till mycket på Hisingen, men har rört sig därifrån och skaffat ett nytt högkvarter i Sisjön. De själva hävdar att det var en strategisk-geografisk flytt medan många andra hävdar att det är de många mindre gäng som dykt upp på Hisingen på senare som är den verkliga orsaken.

De gör inte mycket väsen av sig, utan sköter sina affärer i fred. Gängkaoset på Hisingen har fungerat som en avledande manöver för dem och gjort att de hamnat lite i polisens periferi, även om de fortfarande övervakas noga. De flyttade sina verksamheter från stöket på Hisingen och säljer nu istället vapen och droger till hisingengängen. De flesta av medlemmarna är över fyrto, hälften är omkring sextio. En stor nyrekrytering pågår just nu.